неделя, 23 ноември 2008 г.

Отвратителна жестокост!

Отвратителна жестокост! Това не е измислица, а реална история за съдизъм над животни, причиняван безнаказано от наш сънародник. Евгени Андреев. Това е името на въпросният психопат. Ето и историята:

СМЪРТ В ТЕРАРИУМ ТАЗИ НЕДЕЛЯ ПО ТВ2
Тази неделя в „Истории с Патрашкова“ някой от зрителите може да разпознае своите котета или кучета, които е подарил преди време. Защото ще ги види на екрана, но за съжаление агонизиращи, малко преди да издъхнат.
Екипът на предаването проследява обяви за осиновяване на животни, на които обикновено се отзовава млад мъж, който обещава, че ще се грижи с огромна любов за домашните любимци. Оказва се, че Евгени Андреев взема животните, за да храни с тях огромните си гърмящи змии, които отглежда в Горни Лозен. При това филмира мъчителната смърт на кучетата, котките, зайците и птиците. Някои от клипчетата изпраща на свои приятели. Евгени Андреев иначе е компютърен специалист и видимо е напълно нормален. Макар да прави бизнес със змиите, всяка една от които продава по 80-90 лева, за него главното е да изживее патологичното удоволствие от екзекуцията на обезпаразитени и ваксинирани животни.

„Чрез историите на тези животни искаме да разкажем за младеж с психични отклонения, срещу когото малцина се осмеляват да свидетелстват, защото ги е страх. Бедата е, че още през юли срещу него са изпратени жалби до полицията и различни институции, но никой не е реагирал“, каза водещата Кристина Патрашкова.

От екипа предупреждават, че кадрите, които ще бъдат излъчени в предаването, съдържат наистина изключителна жестокост и затова не са препоръчителни да бъдат гледани от деца.
„Ще направим нужните предупреждения, но ще покажем ужасната жестокост - защото понякога имаме нужда от шоково разтърсване, за да се стреснем и да се замислим какво става с нас и обществото ни, и накъде вървим“, каза още Патрашкова.
Най-шокиращите клипове, в които змиите умъртвяват животните, ще бъдат излъчени в специална късна версия на предаването, която ще бъде излъчена в неделя от 22:30 часа по ТВ2.
http://media.dir.bg/2008/11/07/news3570353.html


Предаванята,за тези,които ще се осмелят да гледат.Аз лично не мога да преживея подобен ужасhttp://tv2.bg/shows/29/videos/archive/63#video-635
http://tv2.bg/shows/29/videos/archive/63#video-635
За съжаление не вярвам,че ще има правосъдие за този изверг....а заслужава да бъде набучен на кол и яден от термити докато бавно и мъчително издъхне.
Това е подписка http://www.bgpetition.com/zatvor/index.html
Моля изразете мнението си в подкрепа на затварянето на този психопат

2 коментара:

ico11111 каза...

Moeto predlojenie e:Ako niakoi ima ku4e koeto e kravojadno kam hora,da bade nahraneno s nego.

Жак каза...

Напълно съм съгласен макал че на такъв човек според мен и това му е малко !