събота, 8 ноември 2008 г.

Мойте любими сериали - 1-ва част

Много обичам да гледам сериали ! Ще ви покажа кои сериали съм изгледал или продължавам да гледам към тях ще има и малко информация за сериалът , може пък и на вас да ви хареса :) :) :) , ами да започвам да не се бавя повече :) Ето го и първият :

Lost (Изгубени)






















Изгубени - сезон 1
Lost - First Season

Държава:
САЩ
Година: 2004 - ???
(все още се снима)
Жанр:
Трилър, Приключенски, Драма
Продължителност: 25 епизода, 1023 мин
Автори: Джефри Лийбър, Дж. Дж. Абрамс, Деймън Линделоф
В ролите: Матю Фокс, Джош Холоуей, Доминик Монаган, Еванджелин Лили, Емили дьо Равин, Навийн Андрюс

Резюме:

След като полет 815 се разделя и се разбива в Тихия Океан, оцелелите са принудени да открият сила, която досега не са знаели че притежават за да оцелеят. Но откриват, че острова пази много тайни, като силното виене на мистериозното създание вилнеещо в джунглата, полярни мечки, скитаща и вероятно луда французойка, мистични глигани, странни “хора” наречени “Другите”, кораб с име Черната скала и ... люка.

Лично мнение :
Според мен сериала е много готин и мистериозен , със всеки епизод се разплитат все повече и повече мистерии и се заплитат нови , описанието по-горе е само за първи сезон , аз лично съм гледал всички 4 сезона и с нетърпение очаквам да пуснат 5-я сезон.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Eureka (Еврика)






















Еврика - сезон 1
Eureka - First season


Жанр: Комедия, Фантастика, Драма
Година:
2006-??? (все още се снима)
Държава:
САЩ
Времетраене:
42 мин
Режисьор:
Джефри Леви
В ролите: Колин Фъргюсън, Сали Ричардсън, Джо Мортън, Джордън Хинсън

Резюме : След края на Втората световна война Айнщайн убеждава президента Хари Труман, че бъдещето е в ръцете на учените, а не на войниците и в резултат е създаден свръх-секретен град, наречен Еврика, където да живеят и творят най-големите мислители на нацията. Създадена е идилична атмосфера за работа и отмора на гениалните учени и техните семейства. Създаден е град, наречен Еврика, който не присъства на никоя карта или поне не на тези без гриф ''Строго секретно''. Град, чиито жители са ''отговорни'' за всяко по-сериозно откритие в света за последните 50 години.
Но никое общество не може да бъде идеално. След половин век в изолация чисто човешките чувства като несподелена любов, професионална завист, пристрастяване и депресия, изправят живеещите в Еврика всекидневно пред най-различни предизвикателства. Обичайните за всеки друг град проблеми обаче, в комбинация с гениални жители и неограничени ресурси, често водят до катастрофални последствия.
Именно тук, където се сблъскват човешките слабости и най-съвременните достижения на науката, започва Еврика.

Лично мнение :
Сериалът е много интригуващ и също така мистериозен, показват един свят (град) където технологията е напреднала много и има много готини джади, за които лично съжалявам че няма наистина, не знам поради каква причина спряха трети сезон посредата, по форумите се пиши че са си направили почивка, надявам се че е така, а не че са им окълцали бюджета.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Heroes (Герой)




















Герои - сезон 1
Heroes -
First season

Държава: САЩ
Година: 2007 - ??? (все още се снима)
Жанрове: Фентъзи, Драма
Режисьор: Том Кринг
В ролите: Джеимс Кайсън Лии, Хаиден Панитиър, Маси Oка, Сендил Рамамърти, Ноа Грей-Каби, Али Лартър, Адриан Пасдар, Мило Вентимилия, Леонард Робъртс

Резюме:

Герои е сериал, в който се разказва как обикновени хора по целия свят откриват, че имат свръхестествени способности и как тези промени повлияват на живота им. Те не само разбират какво означава да имаш суперсили, но и откриват защо това се случва с тях. Постепенно те се събират заедно, бягайки от антигероя, който иска да получи тяхната супер ДНК. А съдбата им е да спасят света.

Лично мнение :
Подборът на актьори е много добър тук, пак е голяма мистерия най - вече в началото, в момента тече 3-ти сезон които е не по малко интригуващ от първият и вторият.

Няма коментари: