неделя, 9 ноември 2008 г.

Мойте любими сериали - 2-ра част

Такааа това е втората част на любимите ми сериали . . . започвам :

Entourage (Антураж)



















Антураж - сезон 1
Entourage - First Season


Автор
: Дъг Елин
Продуцент : Браян Бърнс
В ролите : Ейдриън Грение, Кевин Конъли, Деби Мазар, Джеръми Пивън, Кевин Дилън
Държава : САЩ
Година : 2004 - ??? (все още се снима)
Времетраене : 30 минути (на епизод)

Резюме : Накратко, става дума за невъзможната за съхранение мъжка приятелска любов, лесни пари и кльощави жени, на които още не им е дошъл акъла в главата. Образите са толкова истински, че актьорите се вживяват и ги играят с лекота. В вдин епизод има толкова закачки, колкото в цял сезон на “Тя и той”, а всяка сцена е отиграна до най-малкия детайл и се получава flow с Тарантино качество.Винс Чейз е млад и сексапилен актьор, чиято кариера върви стремително нагоре. Радостта от превземането на Холивуд той споделя с Ерик, Драма и Търтъл, приятелите му от дете, с които е израснал в Куинс. Неговата слава е тяхното богатство. Заедно те ще преживеят възходите и паденията на холивудския живот, където залозите са високи, а парите и изкушенията - повече от когато и да било. Но това няма да спре желанието им да се забавляват.Ейдриън Грение (”Дяволът носи Прада”) е в ролята на Винс, актьор във върха на славата си. Епизодите показват двете страни от живота на знаменитостите, трудността да откриеш любов и постигнеш успех в жестокия свят на шоубизнеса.

Лично мнение :
Много реалистичен сериал, показва ежедневието на една супер звезда която се преборва с проблемите всеки ден и се впуска в различни преживявания естественно не се върти всичко около него а и около неговите приятели и агент сериалът е готин и помага да разпусне малко човек като се потопи в света на богатите.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Reaper (Жътваря)




















Жътваря
- сезон 1
Reaper - First Season

Режисьор : Кевин Смит
В ролите : Рик Гонзалес, Брет Харисън, Тайлър Лабин, Миси Перегрин, Рей Уайс, Валери Рай Милър
Държава : САЩ
Година : 2007
Жанр : Комедия, Фентъзи, Драма

Резюме : През целия си живот Сам се е чудил защо неговите родители са му позволявали всичко и не са му се карали за нищо - нито за спорт, нито за училище, нито за кариера, а брат му Кийт - обратното. Сам решава да не посещава повече колежа, избира си ужасна работа и хаби по-голямата част от времето си, залисан в някоя видео игра. Всичко се променя в живота на Сам, когато става на 21. Разбира, че родителите му са продали душата му на дявола, преди да бъде роден. Сам трябва да бъде ловеца на духове на Сатана и да преследва всички души, които са избягали от Ада.

Лично мнение :
Сериалчето не е с много голям бюджет но е някакси забавно и ти помага да се откъснеш от истиският свят.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
The War At Home (Война В Къщи)




















Война В Къщи - сезон 1
The War At Home - First Season

Режисьор : Роб Лотърстайн
В ролите : Майкъл Рапапорт, Анет Барон, Кайли Дефер, Кайл Съливан, Дийн Колинс, Рами Малек
Държава : САЩ
Година : 2005 - 2006
Времетраене : 21 Минути (всяка серия)

Резюме : В семейство Голд, човек би си помислил, че се намира насред един цирк. Дейв - застраховател и неговата жена Вики имат три деца. Лари, който е на 15 години и родителите му го мислят за гей е едно наистина странно момче. Майк, който е 13 годишен тийнеиджър тепърва започва с проблемите си свързани с възрастта. И Хилари, която е нахакано момиче на 16 години, което си сменя гаджето през два дни. Този сериал много наподобява "Женени с Деца", но в обновен и по-свеж вариант.

Лично мнение :
Сериалчето е много готина и отпускаща комедия, която те запознава със ежедневието на едно семейство и най - вече с проблемите му след които следват забавни случки

Няма коментари: